Home Carti PDF Cirese amare de Liliana Nechita

[PDF] Cirese amare de Liliana Nechita

Coperta Carte Cirese amare

Iti doresti sa citesti cartea Cirese amare scrisa de Liliana Nechita si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: „Un moment de slabiciune si devii prada. Victima. Depresia si parerea ca esti intr-un labirint fara iesire. Te zbati de toti peretii si cauti si strigi… I-ai rugat vreodata si pe vii, si pe morti sa te ajute?Ai primit raspuns?“„Ii captam pe toti cu privirea. Sa-i pastrez pentru mai tarziu. In acel moment am murit pe dinauntru. Viata emigrantului e o moarte lenta pe dinauntru. Trupul tau poate fi oriunde, in Italia, in ceturile Angliei, pe campiile Spaniei, mainile culeg sau sterg, spatele se incovoaie, dar, odata ce ti-ai lasat sufletul acasa, inauntru e moartea. Ai simtit vreodata cum se naruie lumea?“..

Cartea Cirese amare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.