Home Carti PDF Civilizatia romana moderna neimplinita. Un eseu post-lovinescian de Alexandru Radu

[PDF] Civilizatia romana moderna neimplinita. Un eseu post-lovinescian de Alexandru Radu

Coperta Carte Civilizatia romana moderna neimplinita. Un eseu post-lovinescian

Iti doresti sa citesti cartea Civilizatia romana moderna neimplinita. Un eseu post-lovinescian scrisa de Alexandru Radu si publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Adenium

Descriere completa: Romania, inainte de a fi un stat cu adevarat modern, a fost unul national. Aceasta necesitate istorica a devenit apoi ambitie culturala, deoarece problema identitatii romanesti a devenit chestiunea centrala in toate dezbaterile culturale ale secolelor XIX si XX. Traditionalistii si modernistii, prin sentintele culturale pe care le-au dat, in loc de solutii, au oferit neimpliniri, de aici, in viziunea lui Radu Alexandru, importanta realizarii unei sinteze care sustine natura dubla a identitatii romanesti. Nu suntem nici orientali, nici europeni cu totul. Avem nevoie sa stim acest lucru si sa il acceptam cu maturitatea specifica unei natiuni care si-a gasit propriul drum identitar si care isi construieste cu incredere si calm viitorul…

Cartea Civilizatia romana moderna neimplinita. Un eseu post-lovinescian in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.