Home Carti PDF Clopotul de sticla (Top 10+) de Sylvia Plath

[PDF] Clopotul de sticla (Top 10+) de Sylvia Plath

Coperta Carte Clopotul de sticla (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea Clopotul de sticla (Top 10+) scrisa de Sylvia Plath si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Un roman ce a reprezentat pentru tinerii anilor ’70 ceea ce era De veghe in lanul de secara pentru tinerii zbuciumatilor ani ’50.„Clopotul de sticla, unicul roman al marii poete Sylvia Plath, a devenit pentru tinerii din anii ’70 ceea ce era De veghe in lanul de secara pentru tinerii din anii ’50 – cartea arhetipala care oglindeste propria lor experienta, indiferent cat de distorsionata e imaginea reflectata in oglinda.“ – Marjorie G. Perloff„Clopotul de sticla prezinta un eveniment crucial al maturitatii eroinei incercarea de a se sinucide si salvarea ei accidentala , dezvaluind motivele acestei tentative de a se autoanihila: moartea tatalui ei.“ – Ted Hughes..

Cartea Clopotul de sticla (Top 10+) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.