Home Carti PDF Civilizatia. Vestul si Restul de Niall Ferguson

[PDF] Civilizatia. Vestul si Restul de Niall Ferguson

Coperta Carte Civilizatia. Vestul si Restul

Iti doresti sa citesti cartea Civilizatia. Vestul si Restul scrisa de Niall Ferguson si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: La inceputul secolului al XV-lea, civilizatiile si calitatea vietii din Orient erau impresionante. Orasul Interzis se afla in constructie in perioada Ming, iar otomanii asediau Constantinopolul, pe care aveau sa-l cucereasca in 1453. In schimb, Europa Occidentala era mai degraba o provincie paupera care incerca sa-si revina in urma ravagiilor facute de ciuma si de razboaiele nesfarsite. Parea de neimaginat ca Vestul va ajunge curand sa domine restul lumii si-si va mentine aceasta dominatie timp de peste jumatate de mileniu. Cautand factorii care au facut-o posibila si care ne pot spune ceva despre viitorul Occidentului, Civilizatia lui Niall Ferguson isi poarta cititorii intr-o calatorie fascinanta in jurul lumii Рde pe Canal Grande la Nanjing si palatul Topkapi din Istanbul, de pe Machu Picchu pana pe Insula Rechinilor, din turnurile semete ale Pragai pana in bisericile secrete din Wenzhou. Din cuprins: Competitia Doua rauri Eunucul si unicornul Cursa mirodeniilor Regatul de Mijloc Stiinta Asediul Micrografia Osman si Fritz Cu Tanzimat-ul prin Europa De la Istanbul la Ierusalim Proprietatea Lumi noi Tara celor liberi Revolutiile americane Soarta gullahilor Medicina Profetia lui Burke Molohul razboiului M̩decins sans Fronti̬res Craniile din Insula Rechinilor Rusinea neagra Consumul Nasterea societatii de consum Sa ne occidentalizam! De la epoca jazzului la epoca bogatiei Spiritul jeansilor Pijamale si esarfe Munca Etica muncii si etica cuvantului Distrati-va! Ierusalimul chinez Taramuri ale necredintei Sfarsitul lumii?..

Cartea Civilizatia. Vestul si Restul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.