Home Carti PDF Continuitatea spiritului romanesc in Basarabia de N. Iorga

[PDF] Continuitatea spiritului romanesc in Basarabia de N. Iorga

Coperta Carte Continuitatea spiritului romanesc in Basarabia

Iti doresti sa citesti cartea Continuitatea spiritului romanesc in Basarabia scrisa de N. Iorga si publicata de Vicovia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vicovia

Descriere completa: Dupa numai 22 de ani, in 1940, prabusirea Romaniei Mari – care avea sa coincida in chip tragic dar simbolic cu sfarsitul insusi al celebrului istoric – nu putea sa il lase indiferent pe acesta. Nu insistam asupra imprejurarilor, dat fiind, mai ales, ca numerosii biografi ai lui N. Iorga au examinat deja faptele survenite. Dupa cum este cunoscut, prabusirea Romaniei Mari a debutat practic cu ocuparea Basarabiei si Bucovinei de Nord de catre URSS in contextul prezentarii notelor ultimative ale lui V. M. Molotov, la 26-27 iunie 1940. Istoricul a reactionat imediat si plenar, in articolele politice tiparite in presa zilnica, la Parlament sau in conciabulele oficiale si, nu mia putin, in lucrarile sale stiintifice. Gheorghe Buzatu..

Cartea Continuitatea spiritului romanesc in Basarabia in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.