Home Carti PDF Contraviata de Phillip Roth

[PDF] Contraviata de Phillip Roth

Coperta Carte Contraviata

Iti doresti sa citesti cartea Contraviata scrisa de Phillip Roth si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Contraviata vorbeste despre oameni care isi transforma in realitate visurile de a trai o noua existenta, unii dintre ei mergind pina la a-si risca viata pentru a schimba ceea ce parea un destin ireversibil. Oriunde s-ar gasi, personajele din romanul lui Philip Roth sint permanent ispitite de perspectiva unei existente alternative care le-ar putea rasturna soarta. Cea care incearca sa desluseasca aceste vieti aflate in tranzitie este mintea romancierului Nathan Zuckerman. Inteligenta sa sceptica si invaluitoare calculeaza pretul platit in efortul de a schimba sansele individuale si de a remodela istoria, cititorul fiind purtat, intr-un periplu fascinant, din suburbiile New Jersey-ului pina intr-un sat englezesc traditional din Gloucestershire si dintr-o biserica londoneza pina in teritoriile ocupate. „Poate cel mai bun roman al lui Philip Roth.” (James Wood)„O capodopera a literaturii postmoderne, un roman de o complexitate impresionanta!” (Martin Amis)„O carte uluitoare!” (Harold Bloom)„Niciodata Roth nu a scris mai meticulos si cu mai multa caldura.” (John Updike)„Un roman magnific, splendid. Un adevarat triumf.” (The New York Times Book Review)..

Cartea Contraviata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.