Home Carti PDF Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea de Judith...

[PDF] Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea de Judith Viorst

Coperta Carte Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea

Iti doresti sa citesti cartea Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea scrisa de Judith Viorst si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: De cand ne nastem pana cand murim, ne straduim ca totul sa fie dupa dorinta noastra, cu alte cuvinte luptam pentru control. Plina de compasiune, patrunzatoare intuitie psihologica si umor fin, autoarea ne invata sa testam posibilitatile si limitele controlului nostru si demonstreaza ca uneori este mai bine sa lasam lucrurile in voia lor. Arta de a trai consta si in gasirea echilibrului optim intre putere si renuntare.«Spre deosebire de mentori spirituali la moda care cauta sa ne arate calea catre un adevar greu de imaginat…, Viorst este incantata sa mearga alaturi de noi si sa ne arate pericolele care ne pandesc…» Boston Herald Judith Viorst este un autor prolific de beletristica si carti de psihologie, printre care bestsellerul Necessary Losses si Grown-Up Marriage. Cuprins: Introducere 1. Cat de liberi putem fi? 2. Gustul controlului 3. Intrand in posesia identitatii noastre4. Puterea sexului5. Cine controleaza cuplul? 6. Parinti pe veci 7. A conduce si a fi condus8. Victime si supravietuitori9. Forme ale capitularii 10. Controlul asupra mortii noastre Cuvinte de final..

Cartea Control imperfect. Lupta noastra continua cu puterea si renuntarea in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.