Home Carti PDF Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile...

[PDF] Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre de Maya Van Wagenen

Coperta Carte Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre

Iti doresti sa citesti cartea Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre scrisa de Maya Van Wagenen si publicata de Epica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Epica

Descriere completa: Situata aproape de coada ierarhiei, „pe cea mai joasa treapta a scarii sociale – ma refer la persoanele din scoala care nu sunt platite pentru a se afla aici“ (dupa cum afirma autoarea), Maya nu a fost niciodata populara. Dar, inainte de a incepe clasa a opta se hotaraste sa inceapa un experiment social unic: sa isi petreaca urmatorul an urmand sfaturile dintr-un ghid de popularitate din anii 1950 scris de un fost manechin, Betty Cornell. Rezultatele efective sunt amuzante, dureroase si pline de surprize neasteptate. Relatata cu umor si cu gratie, calatoria Mayei ofera cititorilor de toate varstele un exemplu contemporan desavarsit de bunatate si incredere in sine si, totodata, o mai buna intelegere a ceea ce inseamna sa fii popular. Pot cumva moatele, centurile, vaselina, si un sirag de perle sa ajute o fata timida sa devenit populara? Maya Van Wagenen este pe cale de a afla…

Cartea Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.