Home Carti PDF Cum sa citesti psihicul prin atingere. Incursiune in psihometrie de Ted...

[PDF] Cum sa citesti psihicul prin atingere. Incursiune in psihometrie de Ted Andrews

Coperta Carte Cum sa citesti psihicul prin atingere. Incursiune in psihometrie

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa citesti psihicul prin atingere. Incursiune in psihometrie scrisa de Ted Andrews si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Dupa cate se pare, obiectele care nu au glas pot spune totusi o multime de lucruri, atunci cand o persoana foloseste simtul atingerii psihice – abilitate numita psihometrie. Cartea propune tehnici usor de invatat care ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice in asa fel incat persoanele interesate pot obtine performante nebanuite. „Prin concentrare si exercitiu putem sa ne dezvoltam abilitatea de a interpreta memoria obiectelor, a oamenilor si a locurilor. Astfel, vom descoperi ca fiecare dintre noi are darul de a percepe dincolo de realitatea imediata a lucrurilor.“ – Ted Andrews..

Cartea Cum sa citesti psihicul prin atingere. Incursiune in psihometrie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.