Home Carti PDF Cum sa prinzi un spion rus. Povestea adevarata a unui civil...

[PDF] Cum sa prinzi un spion rus. Povestea adevarata a unui civil american devenit agent dublu de Naveed Jamali

Coperta Carte Cum sa prinzi un spion rus. Povestea adevarata a unui civil american devenit agent dublu

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa prinzi un spion rus. Povestea adevarata a unui civil american devenit agent dublu scrisa de Naveed Jamali si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cum sa prinzi un spion rus va fi ecranizata de 20th Century Fox, in regia lui Marc Webb. Era un tinar obisnuit, fara niciun fel de pregatire in contraspionaj. Tot ce stia despre misiunile sub acoperire aflase din Miami Vice si din filme ca Ronin, Spioni de elita si orice avea Bond sau Bourne in titlu. Si totusi, sperind sa cistige ceva experienta ca sa devina ofiter al serviciilor de informatii din cadrul marinei militare, i-a convins atit pe rusi, cit si pe cei de la FBI ca pot avea incredere in el. Dind dovada cind de inteligenta, cind de naivitate, a reusit sa prinda in plasa un ofiter din serviciile secrete militare rusesti care recruta spioni pe teritoriul american. Cum sa prinzi un spion rus este o poveste captivanta si plina de umor despre ceea ce inseamna spionajul in lumea reala. „Jamali a reusit cumva sa tina piept unui ofiter al serviciilor de informatii rusesti care credea ca a racolat un informator, desi in tot acest timp colabora in secret cu agentii federali americani.” – The Washington Post„O lectura pe care stilul autoironic al autorului o face cu atit mai delectabila.” – Publishers Weekly..

Cartea Cum sa prinzi un spion rus. Povestea adevarata a unui civil american devenit agent dublu in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.