Home Carti PDF Cuvinte incrucisate de Aurora Liiceanu

[PDF] Cuvinte incrucisate de Aurora Liiceanu

Coperta Carte Cuvinte incrucisate

Iti doresti sa citesti cartea Cuvinte incrucisate scrisa de Aurora Liiceanu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Pornind de la afirmatia lui Nabokov conform careia „singura fericire in aceasta lume este sa observi, sa te examinezi atent pe tine insuti sau pe altii“, cartea Aurorei Liiceanu reprezinta o fascinanta analiza a psihicului uman. Daca prima parte dezvaluie schimbarile dramatice pe care „amanuntul biografic“ le poate declansa in viata noastra, analizeaza atitudinea femeii fata de razboi, traseaza paralele intre destinele unor oameni care au trait in epoci diferite sau prezinta biografiile unor personaje exceptionale ca Marie Leon Bonaparte, partea a doua contine povestiri despre tradarea sau razbunarea in dragoste, dar si despre relatiile intre persoane care se deosebesc ca temperament, statut social sau etnie. Cuprins: Iubirea si promisiunile desarte; Unde-i indarjirea patimasa de altadata?;Prima iubire? Marea iubire?;Frantuzoaicele si visul american; Fiecare cu scenariile lui; O carte schimba viata; Razbunarea paguboasa; Mobilier identic, relatii diferite; Marketing socialist; Ia-ti o pisica: bloc contra vila…

Cartea Cuvinte incrucisate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.