Home Carti PDF Dansatorul de Colum McCann

[PDF] Dansatorul de Colum McCann

Coperta Carte Dansatorul

Iti doresti sa citesti cartea Dansatorul scrisa de Colum McCann si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: „Viata lui Rudolf Nureiev, imaginata de Colum Mc Cann, ne ofera ceva remarcabil… si atunci cand biografia tinde sa izoleze personajul principal, scotandu-i in evidenta unicitatea, instrainandu-l pe individ de publicul sau prin ridicarea sa pe un piedestal sau prin distrugerea acestuia, Mc Cann obtine exact efectul opus… In viziunea lui Mc Cann dansul reprezinta insasi viata, plina de insufletire si de obstacole… Intr-o scriere plina de virtuti, hipnotica si meticulos structurata, Mc Cann oglindeste omul. Incredibil si opus curentului contemporan, a preferat sa scrie despre o viata atat de complexa, atat de iesita din comun si banal, indraznind sa faca aluzie la similitudini, la momente de inspiratie – cu mult curaj lasandu-ne sa credem ca, in acest fel sau in altul, daca avem curaj, si noi putem trai la fel de cutezator ca Rudolf Nureiev.“ – Laurence Wareing, Glasgow Herald..

Cartea Dansatorul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.