Home Carti PDF De ce sa mergi cand poti sa zbori? Inalta-te deasupra fricilor...

[PDF] De ce sa mergi cand poti sa zbori? Inalta-te deasupra fricilor si iubeste-te neconditionat pe tine si pe ceilalti de Isha Judd

Coperta Carte De ce sa mergi cand poti sa zbori? Inalta-te deasupra fricilor si iubeste-te neconditionat pe tine si pe ceilalti

Iti doresti sa citesti cartea De ce sa mergi cand poti sa zbori? Inalta-te deasupra fricilor si iubeste-te neconditionat pe tine si pe ceilalti scrisa de Isha Judd si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Da-ti voie sa-ti iei zborul!Ideile sistemului Isha Judd sunt practice si usor de integrat in viata de zi cu zi, producand insa o profunda transformare interioara. In miezul Sistemului Isha se afla cele patru “fatete” – afirmatii simple, puternice ale unor adevaruri profunde. Pe masura ce utilizezi fatetele, in viata ta patrunde senzatia permanenta de bunastare a fiintei si de constienta a momentului prezent. Prin intermediul parabolelor, al marturiilor pline de emotii si al umorului, Isha impartaseste adevaruri esentiale: nu exista nimic de care sa ne temem si suntem cu totii una. Aceasta carte fermecatoare si accesibila te va ajuta sa traiesti o viata plina de iubire neconditionata, de bucurie, implinire si pace.”Ne arata cum sa adoptam cea mai important alegere in viata: sa simtim iubirea prezenta in fiecare clipa.” ― Marci Shimoff, coautoare a bestsellerului Fericit fara motiv”Iata o carte importanta, chiar esentiala. […] Isha ne ofera modalitati practice de eliminare a dominatiei fricii asupra vietii noastre.” ― James F. Twyman, autor al cartii Codul lui Moise”Prin opera sa, Isha contribuie intr-o maniera importanta la aducerea constiintei in multe comunitati diverse.” ― Shakti Gawain, autoarea cartii Vizualizarea creativa”Sunt rare ocaziile in care cineva canta esenta vietii insasi. Isha reuseste acest lucru intr-un mod extraordinar si liric.” ― Dr. C. Norman Shealy, coautor al cartii The Creation of Health (Procesul de creare a sanatatii)”Am fost cu totii creati sa zburam – sa ne realizam incredibilul potential ca fiinte umane. Dar, in loc sa facem asta, ramanem pe creanga, agatandu- ne de lucrurile ce ne sunt familiare. Posibilitatile sunt nesfarsite, insa, pentru majoritatea, raman nedescoperite. Ne conformam familiarului, obisnuitului, lumescului. Prin urmare, pentru majoritatea, viata este mediocra in loc sa fie incantatoare, entuziasmanta, plina de satisfactii.””Meditatia te aduce intr-o stare de implinire interioara, dar, cand deschizi ochii, unde s-a d..

Cartea De ce sa mergi cand poti sa zbori? Inalta-te deasupra fricilor si iubeste-te neconditionat pe tine si pe ceilalti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.