Home Carti PDF De la Nadia pana azi. Aparitia si disparitia zecelui perfect in...

[PDF] De la Nadia pana azi. Aparitia si disparitia zecelui perfect in gimnastica de Dvora Mayers

Coperta Carte De la Nadia pana azi. Aparitia si disparitia zecelui perfect in gimnastica

Iti doresti sa citesti cartea De la Nadia pana azi. Aparitia si disparitia zecelui perfect in gimnastica scrisa de Dvora Mayers si publicata de Victoria Books? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Victoria Books

Descriere completa: In preajma editiei din 2016 a jocurilor Olimpice si cu ocazia celei de-a 40-a aniversari a ,,notei 10” primita de Nadia Comaneci, Dvora Meyers ne ofera o perspectiva incitanta si patrunzatoare asupra lumii gimnasticii. Autoarea vorbeste despre recentele schimbari din cadrul sistemului de punctaj si despre posibilitatea ca tocmai aceste schimbari sa le propulseze pe gimnastele americane pe culmile acestui sport in secolul XXI. Ani in sir, gimnastica a fost punctata cu note pana la 10, 0. In timpul acelei perioade s-au acordat peste 100 de note ,,perfecte” in competitii internationale importante, dar dupa ce sistemul de evaluare care avea ca plafon nota 10, 0 a provocat controverse majore la Olimpiada din 2004, gimnastica internationala de elita a trecut la sistemul de punctaj deschis pe care il foloseste si astazi. Astfel notele maxime au devenit doar o amintire, schimband pentru totdeauna acest sport. Bazandu-se pe zeci de interviuri exclusive cu profesionisti, in care sunt prezentate toate aspectele acestui sport, De la Nadia pana azi exploreaza o schimbare cruciala intr-unul dintre cele mai populare sporturi olimpice, fiind o poveste captivanta despre patrunderea gimnasticii de elita in lumea necartografiata a imperfectiunii. In captivanta si patrunzatoarea sa carte, Dvora Meyers foloseste cea mai celebra nota a gimnasticii ca punct de plecare al unei incantatoare explorari a trecutului, prezentului si viitorului acestui sport. Dragostea lui Meyers fata de gimnastica pulseaza in fiecare pagina, iar analiza si observatiile sale inteligente aduc claritate intr-un sport si intr-un sistem deseori invaluite in mister si marcate de controverse. O carte nepretuita pentru admiratori, competitori, antrenori si arbitri si pentru toti cei care s-au minunat vreodata in fata unora dintre cele mai inzestrate sportive din lume. – Shawn Fury, autor al cartii Rise and Fire Aceasta carte seamana cu un permis de intrare in misterioasa lume din spatele scenei sportului olimpic. – Library..

Cartea De la Nadia pana azi. Aparitia si disparitia zecelui perfect in gimnastica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.