Home Carti PDF De la Parcul Papagalilor la Gradina Getsimani de Radu-Ilrion Munteanu

[PDF] De la Parcul Papagalilor la Gradina Getsimani de Radu-Ilrion Munteanu

Coperta Carte De la Parcul Papagalilor la Gradina Getsimani

Iti doresti sa citesti cartea De la Parcul Papagalilor la Gradina Getsimani scrisa de Radu-Ilrion Munteanu si publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Galaxia Gutenberg

Descriere completa: „Radu Ilarion Munteanu, numit de prieteni pur si simplu RIM, este autor de povesti, poezii, proza SF si jurnale de calatorii. Aici descoperim un fericit amestec de proza cu pagini eseistice, cu comentarii culturale in care se fac, adesea, cele mai nastrusnice conexiuni, ingenioase, plauzibile, pline de farmec si nu lipsite de fin umor. Radu Ilarion Munteanu are darul de a putea descrie perfect o calatorie… fara a iesi din camera sa. Nu este, insa, cazul in acest nou jurnal de calatorii care, nu intamplator, se incheie cu un «pelerinaj» la Ierusalim.“- Radu Tuculescu..

Cartea De la Parcul Papagalilor la Gradina Getsimani in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.