Home Carti PDF De la respingere la acceptare de Clarles Solomon

[PDF] De la respingere la acceptare de Clarles Solomon

Coperta Carte De la respingere la acceptare

Iti doresti sa citesti cartea De la respingere la acceptare scrisa de Clarles Solomon si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Aceasta a doua carte a dr. Solomon indica clar rolul pe care il are respingerea in dezvoltarea simptomelor mentale si emotionale, dintre care probabil cea mai obisnuita e depresia. A doua jumatate a cartii se concentreaza pe dinamica spirituoterapiei si reprezinta o continuare a cartii Indrumator spre fericire. Este o carte adresata celor care sunt raniti si include marturia personala a dr. Solomon. De asemenea, poate fi folosita de catre cei care vor sa-i ajute pe altii intr-o lucrare laica sau profesionista. Cei care si L-au insusit pe Cristos ca Viata vor gasi cartea foarte folositoare pentru intelegerea rolului vointei in pastrarea biruintei. Simplitatea prezentarii respingerii face posibila intelegerea consecintelor ruperii relatiilor, cat si a simptomelor nevrotice suferite de individ. Dr. Charles R. Solomon este fondatorul organizatiei Grace Fellowship International si are o lucrare de consiliere raspandita atat in Statele Unite, cat si in intreaga lume. El a introdus si a dezvoltat in activitatea sa conceptul de spirituoterapie, care a dat rezultate in viata a numerosi crestini. De asemenea, este autorul a inca sase carti, printre care se numara si Indrumator spre fericire. Dr. Solomon si sotia sa, Sue, au trei copii si cinci nepoti si locuiesc langa Pigeon Forge, Tennessee…

Cartea De la respingere la acceptare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.