Home Carti PDF Despre toate, pe scurt. De la Big Bang la ADN de...

[PDF] Despre toate, pe scurt. De la Big Bang la ADN de Bill Bryson

Coperta Carte Despre toate, pe scurt. De la Big Bang la ADN

Iti doresti sa citesti cartea Despre toate, pe scurt. De la Big Bang la ADN scrisa de Bill Bryson si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: O istorie ingenioasa si antrenanta a universului, Pamantului, vietii si omului, o poveste care merge de la Big Bang, cand nu eram nimic, pana la aparitia civilizatiei si la noi, cei de astazi. Bill Bryson pleaca de la propria experienta de elev care, intrigat de o imagine a Pamantului in sectiune, citeste manualul de stiinte ca sa gaseasca aici un amestec de lucruri de neinteles – mai putin raspunsurile la ceea ce ii starnise curiozitatea, inclusiv cum si de unde stim toate aceste lucruri. Despre toate, pe scurt e rodul acestor cautari, o aventura fascinanta pe tarimul cunoasterii umane, relatata asa cum numai Bryson stie sa o faca si care ne dezvaluie lumea intr-un mod in care cei mai multi dintre noi nu au vazut-o niciodata inainte. Din cuprins: Pierduti in cosmos; Cum se construieste un univers; Bine ati venit in sistemul solar; Dimensiunile Pamantului; Zorii unei noi ere; Universul lui Einstein; O planeta periculoasa; Inceputurile vietii; Calea catre noi; Misteriosul biped; Maimuta nelinistita…

Cartea Despre toate, pe scurt. De la Big Bang la ADN in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.