Home Carti PDF Detox plan. Planul tau de detoxificare, cum sa-ti purifici corpul, mintea...

[PDF] Detox plan. Planul tau de detoxificare, cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile de Jane Alexander

Coperta Carte Detox plan. Planul tau de detoxificare, cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile

Iti doresti sa citesti cartea Detox plan. Planul tau de detoxificare, cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile scrisa de Jane Alexander si publicata de Pro Editura si Tipografie? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pro Editura si Tipografie

Descriere completa: „Cat de toxica este viata ta in acest momen ?Care zone ale vietii tale provoaca aceasta toxicitate? Raspunsurile sincere la aceste intrebari reprezinta primul pas pe calea detoxificarii. Viata de zi cu zi produce in organism mai multa toxicitate decat poate acesta suporta. Emotiile negative, precum furia si teama, adauga o noua provocare sistemului nostru imunitar. Se creeaza astfel un mediu optim aparitiei diferitelor afectiuni precum durerile de cap, racelile frecvente, gastritele etc. Nu intrati in panica. Urmand chestionarele din aceasta carte, puteti afla nivelul de toxicitate din organismul dumneavoastra, pentru a va putea modifica stilul de viata conform planului de detoxifiere care vi se potriveste… – Program de sfarsit de saptamana si de patruzeci de zile – Respiratie, stretching, yoga, chi kung, tai chi, elasticitate, miscari intense, Pilates, Psychocalisthenics, dans, ciclism – Transformarea locuintei intr-un mediu lipsit de toxicitate tehnici de eliberare a stresului si de abordare a emotiilor negative – Sfaturi pentru decongestionarea locuintei, a locului de munca, a mintii si a trupului Ceea ce este mai important in aceasta lucrare, este abordarea pluridisciplinara, Jane Alexander nu se refera doar la corpul fizic, ci si la cel mental, lucrand la toate nivelele, asigurand astfel, o sanatate atat fizica, cat si mentala. In ciuda faptului ca este vorba despre o lucrare complexa si cu multe informatii, fiind bine structurata si documentata, este de o asemenea maniera alcatuita, incat este si foarte usor de citit. Cu siguranta este o carte care merita sa o citesti si sa-i urmezi sfaturile. Recomand cu placere aceasta lucrare, considerand ca poate fi de folos oricarui om interesat de sanatatea sa. ” – Teodor Vasile..

Cartea Detox plan. Planul tau de detoxificare, cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.