Home Carti PDF Despre vise si vedenii si despre sfanta impartasanie de Arhimandrit Ilie...

[PDF] Despre vise si vedenii si despre sfanta impartasanie de Arhimandrit Ilie Cleopa

Coperta Carte Despre vise si vedenii si despre sfanta impartasanie

Iti doresti sa citesti cartea Despre vise si vedenii si despre sfanta impartasanie scrisa de Arhimandrit Ilie Cleopa si publicata de Manastirea Sihastria? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Manastirea Sihastria

Descriere completa: Lucrarea are scopul de a atrage atentia asupra abaterilor grave de la disciplina si randuielile canonice ale Bisericii dreptmaritoare. Si cum toate aceste abateri au ca pricina pacatele cele mari ale mandriei si slavei desarte, se arata, mai intai, pe larg, ce este mandria, apoi ce este smerenia, ce este slava desarta, cum insala dracii pe calugari si mireni etc. In ultimele doua convorbiri sunt tratate: Sfanta si Dumnezeiasca Euharistie, practica Bisericii in legatura cu Sfanta Liturghie si Sfanta Impartasanie, sfanta anafora…

Cartea Despre vise si vedenii si despre sfanta impartasanie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.