Home Carti PDF Dictionar praxiologic de pedagogie. Volumul I: A-D de Musata Dacia-Bocos (coord.)

[PDF] Dictionar praxiologic de pedagogie. Volumul I: A-D de Musata Dacia-Bocos (coord.)

Coperta Carte Dictionar praxiologic de pedagogie. Volumul I: A-D

Iti doresti sa citesti cartea Dictionar praxiologic de pedagogie. Volumul I: A-D scrisa de Musata Dacia-Bocos (coord.) si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Dictionarul praxiologic de pedagogie este prima sinteza de acest tip aparuta in Romania, elaborata in mai multe volume, care isi propune definirea in termeni operationali, din perspective stiintifice multiple, a conceptelor si sintagmelor pedagogice relevante in prezent in studiul stiintelor educatiei si cu aplicabilitate in invatamantul preuniversitar, prin realizarea unui inventar pragmatic al semnificatiilor educationale ale acestora. Lucrarea se adreseaza deopotriva studentilor si profesorilor, precum si tuturor celor interesati de actul educational. Utilitatea dictionarului este intregita prin conceperea unui set de aplicatii generale cu valente formative, pentru diferite concepte si sintagme, care pot fi realizate individual sau in grup. Pentru sprijinirea demersurilor informative ale cititorilor, la finalul fiecarei grupari de cuvinte/sintagme care incep cu o anumita litera, se prezinta o lista bibliografica, ce reuneste titluri de lucrari pedagogice si site-uri cu resurse pedagogice, curriculare, legislative (in vigoare la data elaborarii dictionarului) etc., care fundamenteaza problematicile vizate prin termenii explicitati. Autorii..

Cartea Dictionar praxiologic de pedagogie. Volumul I: A-D in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.