Home Carti PDF Dincolo de fatalitate de C.M. Borcia

[PDF] Dincolo de fatalitate de C.M. Borcia

Coperta Carte Dincolo de fatalitate

Iti doresti sa citesti cartea Dincolo de fatalitate scrisa de C.M. Borcia si publicata de Smart Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Smart Publishing

Descriere completa: “Oricine poate sa creada orice… cu conditia sa nu impuna credinta sa altora, prin violenta… Daca va voi sa isi impuna totusi credinta, sa o faca numai prin blandete, prin politete, prin argumente serioase sau prin dovezi clare… Si chiar si asa, trebuie sa le lase celorlalti libertatea de a gandi si de a visa… In orice caz, Henri Poincare a observat foarte bine: Sa te indoiesti de tot sau sa crezi totul sunt doua solutli la fel de convenabile; amandoua inlatura necesitatea cugetarii. In aceasta carte prezint cateva aspecte privind misterul destinului si misterul viitorului… Sunt in definitiv niste sugestii pe care le adresez celor ce vor sa gandeasca liber… O parte dintre ideile expuse in aceasta lucrare au fost prezentate in mai multe carti aparute fie la editura Printech, fie la alte platforme editoriale. Dincolo de fatalitate sunt ideile, idealurile, iluziile si sperantele; pana la urma, doar acestea conteaza…” – Constatin M. N. Borcia..

Cartea Dincolo de fatalitate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.