Home Carti PDF Duhovnicul inchisorilor de Arhimandritul Spiridon

[PDF] Duhovnicul inchisorilor de Arhimandritul Spiridon

Coperta Carte Duhovnicul inchisorilor

Iti doresti sa citesti cartea Duhovnicul inchisorilor scrisa de Arhimandritul Spiridon si publicata de Cathisma? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cathisma

Descriere completa: „Marturiile pline de invataminte ale unui preot monah care a spovedit 25. 000 de detinuti din inchisorile tariste Cartea arhimandritului Spiridon, prea putin cunoscuta acasa [in Rusia], este in schimb un best-seller pentru occidentali, inregistrind editii in limbile franceza, engleza, germana […].Veti gasi aici descrieri induiosatoare ale unei copilarii cautatoare de Dumnezeu si ale vietii taranilor pelerini rusi, dar si marturii socante despre crime si pacate sau despre virtuti ascunse ale celor mai diversi oameni: de la odiosi criminali in serie, hoti de biserici, patroane de bordel, tradatori de razboi, intelectuali arestati in urma deconspirarii spovedaniei de catre duhovnic, sectanti, rascolnici, mahomedani, buddhisti si inchinatori la idoli, pina la oameni nevinovati care au luat crimele altora asupra lor dintr-un altruism dus pana la sfintenie.“ -Ieromonah Savatie Bastovoi..

Cartea Duhovnicul inchisorilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.