Home Carti PDF Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare de J.D. Salinger

[PDF] Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare de J.D. Salinger

Coperta Carte Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare

Iti doresti sa citesti cartea Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare scrisa de J.D. Salinger si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Dulgheri, inaltati grinda acoperisului continua povestea familiei Glass si a celor sapte copii ai acestora: Seymour – poetul talentat, Buddy – scriitorul, Walker si Wakw, gemenii – unul ucis in razboi, celalalt preot, Boo Boo – fiica maritata convenabil si mezinii Franny si Zooey. Cu totii au fost zguduiti de sinuciderea lui Seymour (povestita in nuvela «O zi desavarsita pentru pestii banana» din volumul «Noua povestiri») si sunt obsedati de enigmele pe care acesta le-a luat cu el in mormant. In Dulgheri, inaltati grinda acoperisului sunt relatate – din perspectiva naratorului Buddy – circumstantele ridicole ale nuntii lui Seymour, care prefera sa fuga impreuna cu logodnica lui, decat sa participe la o ceremonie lipsita de sens si sofisticata. La randul ei, Seymour: o prezentare exceleaza prin portretistica. Dupa aparitia cartii de fata, J. D. Salinger s-a izolat aproape total…

Cartea Dulgheri, inaltati grinda acoperisului si Seymour: o prezentare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.