Home Carti PDF Eutelia – Eutanasia. O viata mai fericita, o moarte mai demna...

[PDF] Eutelia – Eutanasia. O viata mai fericita, o moarte mai demna de Laszlo Bito

Coperta Carte Eutelia - Eutanasia. O viata mai fericita, o moarte mai demna

Iti doresti sa citesti cartea Eutelia – Eutanasia. O viata mai fericita, o moarte mai demna scrisa de Laszlo Bito si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Laszlo Bito, savant american de origine maghiara, este un nume cu rezonante puternice, fiind cunoscut si recunoscut in doua domenii diametral opuse, dar fundamentale pentru omenire: literatura si stiinta. Ca scriitor, Laszlo Bito este un autor de mare succes, publicand pana acum cinci romane, aparute si in SUA, Germania, Franta, Rusia, Slovacia si Romania. Din opera sa, Anamaria Pop a tradus in limba romana Avraam si Isaac si invataturile lui Isaac, reunite in volumul intitulat Cheile Raiului, aparut in 2001. De-a lungul timpului, Laszlo Bito a predat la Universitatea Columbia din New York, unde i s-a acordat titlul de profesor emerit, catedra de oftalmologie purtandu-i numele. A fost distins cu Medalia Proctor – cea mai mare recunoastere in domeniul cercetarilor medicale. Din 1988, Laszlo Bito a renuntat la cariera universitara si s-a restabilit la Budapesta, dedicandu-se scrisului…

Cartea Eutelia – Eutanasia. O viata mai fericita, o moarte mai demna in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.