Home Carti PDF Evaluarea personalitatii. Modele alternative

[PDF] Evaluarea personalitatii. Modele alternative

Coperta Carte Evaluarea personalitatii. Modele alternative

Iti doresti sa citesti cartea Evaluarea personalitatii. Modele alternative publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Evaluarea personalitatii. Modele alternative

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cunoasterea personalitatii – ca sistem hipercomplex, dinamic, deschis, de tip probabilist – a declansat numeroase discutii si controverse acerbe, mai ales cand a fost pusa problema instrumentelor, metodelor si strategiilor care sa permita finalizarea unui asemenea demers. Situandu-se intr-o perspectiva istorica si refacand evolutia cercetarilor desfasurate in domeniul psihologiei personalitatii, autorul surprinde fisurile conceptuale care au determinat spargerea vechilor paradigme, iar, pe de alta parte, elementele care au condus la sedimentarea noilor modele. El prezinta aportul teoretico-metodologic al fiecaruia dintre modelele alternative constituite in aria de cercetare a personalitatii si incearca nu doar sa creioneze problematica actuala si incitanta a psihologiei personalitatii, dar si sa solutioneze unele dintre marile ei dileme. Cuprins: Modele alternative in evaluarea personalitatii; Perspective si delimitari in conceptualizarea situatiei; Situatia ca realitate obiectiva/subiectiva; Comportamentul intre dispozitie si situatie; Consistenta – atribut cardinal al personalitatii; Perspective in definirea consistentei; Solutii metodologice concrete in verificarea consistentei; Strategii de cercetare a personalitatii….

Cartea Evaluarea personalitatii. Modele alternative PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.