Home Carti PDF Familia mea si alte animale de Gerald Durrell

[PDF] Familia mea si alte animale de Gerald Durrell

Coperta Carte Familia mea si alte animale

Iti doresti sa citesti cartea Familia mea si alte animale scrisa de Gerald Durrell si publicata de Art? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Art

Descriere completa: Atunci cand excentrica familie Durrell nu mai suporta deprimanta clima britanica, face ceea ce orice familie rezonabila ar face: isi vinde casa din Anglia si se muta cu tot cu catel in insorita insula greceasca Corfu. Pentru Gerry, in varsta de zece ani, acesta este inceputul unei perioade magice si pline de aventuri. Intalnirea dintre fabuloasa menajerie pe care Gerry o aduce in casa si originala lui familie da nastere unei serii de catastrofe irezistibil de comice: serpi salvati de insolatie care ajung in cada, cutii de chibrituri pline cu scorpioni misunand pe masa la micul dejun, doua cotofene care devasteaza casa si se imbata crita la o petrecere, o catelusa uratica in calduri careia ii iese piciorul din incheietura cand ti-e lumea mai draga si multe altele. Nici ceilalti membri ai familiei Durrell nu sunt tocmai insipizi: o sa vedeti ce se poate intampla in fata unor moaste sfinte, cum iesi dintr-o mlastina la vanatoare de rate, cum se conduce o barca rotunda cand suferi din amor etc. “O idila dintre cele mai delectabile cu putinta.” The New Yorker “O cascada fermecatoare de zbenguieli amuzante care iti da un sentiment foarte placut ca ai fost transportat intr-un loc incantator in care grijile sunt interzise si orice este posibil.” The New York Times “Daca animalele, pasarile si insectele ar putea vorbi, i-ar da lui Durrell unul dintre primele lor Premii Nobel.” The Times Litterary Supplement..

Cartea Familia mea si alte animale in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.