Home Carti PDF Fiecare zi e uimitoare de Adrian-Petru Stepan

[PDF] Fiecare zi e uimitoare de Adrian-Petru Stepan

Coperta Carte Fiecare zi e uimitoare

Iti doresti sa citesti cartea Fiecare zi e uimitoare scrisa de Adrian-Petru Stepan si publicata de Self Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Self Publishing

Descriere completa: „Patru baieti si o pustoaica pleaca in noaptea de Sanziene in cautarea unei comori ascunse pe malurile Dunarii, printre ruinele de la Trikule… Douazeci de ani mai tarziu, intr-o seara, pe Montmartre, un francez ciudat ii propune unuia dintre ei un premiu fabulos pentru a-i asculta povestea. O aventura spusa pe nerasuflate. Politicieni �??i mercenari, un preot, damnati, femei uimitoare, fiecare cu istoria proprie, insa legata de a celorlal�?�i, povestita cu umor sau nostalgie de baiatul devenit acum un jurnalist cunoscut, locuri �??i oameni pe langa care probabil am trecut nepasatori, dar carora suntem nevoiti sa le descoperim misterul. Un roman care se cite�??te de dupa-masa pana noaptea, intr-o duminica. Dar pe care, cu siguran�?�a, ti-l vei aminti diminea�?�a cu sentimentul ca pana si ziua de luni poate fi uimitoare.“ – Adrian-Petru Stepan..

Cartea Fiecare zi e uimitoare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.