Home Carti PDF Fight club (editia 2018) de Chuck Palahniuk

[PDF] Fight club (editia 2018) de Chuck Palahniuk

Coperta Carte Fight club (editia 2018)

Iti doresti sa citesti cartea Fight club (editia 2018) scrisa de Chuck Palahniuk si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Romanul care a definit o generatie Publicat in 1996 si devenit un clasic al literaturii underground, Fight Club este unanim considerat unul dintre cele mai originale si provocatoare romane scrise in ultimul deceniu al secolului XX. Fight Club este povestea unui tinar instrainat, satul de slujba sa mediocra. El cade sub influenta unui barbat enigmatic, pe nume Tyler Durden, care organizeaza batai clandestine in subsolurile barurilor dupa ora inchiderii. Nascut din mintea lui Tyler Durden, Fight Club reprezinta un mod de evadare din viata marunta si restrictiva a lui Tyler si a tovarasilor sai. Dar in lumea lor nu exista reguli, nu exista limite, nu exista obstacole.”O comedie a erorilor apocaliptica si de un suspans criminal. Fight Club reuseste ceea ce doar cartile teribile reusesc � sa ne spuna: asa traim acum. Poate generatia noastra si-a gasit un Don De Lillo.” (Bret Easton Ellis)”Caustic, atroce, violent si nelinistitor, Fight Club nu va va lasa nici o clipa in pace.” (Publishers Weekly)”Aceasta stralucita mostra de nihilism are ceva in plus fata de atitea alte romane care se autodenumesc periculoase: Fight Club este periculos prin faptul ca nu-l poti lasa din mina!” (Kirkus Reviews)”Fiecare generatie isi inspaiminta si isi descurajeaza parintii, iar romanul lui Chuck Palahniuk este fara indoiala cel mai consistent atac al asa-numitei Generation X.” (Booklist)..

Cartea Fight club (editia 2018) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.