Home Carti PDF Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari...

[PDF] Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice

Coperta Carte Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice

Iti doresti sa citesti cartea Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea publicata la editura Corint constituie o anexa la manualele alternative de fizica pentru clasele VI-VIII, fiind de un real sprijin pentru elevii de gimnaziu care vor sa studieze si sa aprofundeze fizica. Cele 600 de probleme si 38 de teste-grila acopera intreaga programa scolara in vigoare a disciplinei, iar cele 35 de lucrari practice ii ajuta pe elevi sa inteleaga fenomenele fizice petrecute in fiecare proces. Fiecare tema din manualele alternative contine un numar suficient de probleme, aflate in concordanta cu obiectivele fizicii din clasele gimnaziale. Breviarele teoretice, alaturi de problemele, testele-grila si lucrarile de laborator, reprezinta un ansamblu unitar, un excelent auxiliar care ajuta la insusirea corecta, prin exercitiu, a cunostintelor esentiale de fizica….

Cartea Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.