Home Carti PDF Floarea albastra

[PDF] Floarea albastra

Coperta Carte Floarea albastra

Iti doresti sa citesti cartea Floarea albastra publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Floarea albastra

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Povestea lui Friedrich von Hardenberg, entuziast student la filosofie, mai tarziu geniul romantic Novalis, se scrie in Germania lui Goethe. In ea se intalnesc „calauza spiritului“ Sophie von Kühn, „floarea albastra“ si firele mai multor vieti. Gratie, duiosie, ironie si umor – iata cum rescrie exceptionala prozatoare britanica un destin intr-un roman despre frumusetea si absurdul iubirii, cruzimea destinului, idealuri, studenti si visatori… „Cu greu s-ar putea imagina o reflectare a sperantelor si infrangerilor romanticilor, a relatiei dintre inspiratie si viata cotidiana, dintre geniu si simpla valoare, mai fascinanta decat in acest roman admirabil.“London Review of Books „O carte uimitoare, cel mai mare triumf al lui Penelope Fitzgerald.“New York Times Book Review…

Cartea Floarea albastra PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.