Home Carti PDF Flori de sunatoare si alte fantasme, oglindiri, inscenari

[PDF] Flori de sunatoare si alte fantasme, oglindiri, inscenari

Coperta Carte Flori de sunatoare si alte fantasme, oglindiri, inscenari

Iti doresti sa citesti cartea Flori de sunatoare si alte fantasme, oglindiri, inscenari publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Flori de sunatoare si alte fantasme, oglindiri, inscenari

Editura: Vremea

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Theodor Vasilache (nascut in 1942, la Ploiesti) a facut studii de germanistica la Cluj si Bucuresti. In anii 1960‑1970, profesor de engleza si membru al cenaclului si boemei literare din orasul natal. Debut in primul numar al Romaniei literare in 1968, sub auspiciile si prezentarea entuziasta a maestrului si prietenului de mai tarziu, Geo Dumitrescu. Deranjat de atentia speciala de care „se bucura” pe langa organele de supraveghere si intimidare, mai ales dupa moartea foarte misterioasa a prietenului si colegului de cenaclu Helmuth Weber, in 1978, „rupe randurile” si fuge in Occident. Se stabileste cu familia la Hanau, unde lucreaza douazeci de ani ca profesor. In 1990, la chemarea prietenilor literati Laurentiu Ulici, Nicolae Prelipceanu si Petre Stoica, nu da curs indemnului acestora de repatriere, insa se reapuca de scris cu forte noi si publica sapte carti: Fiul Risipitor (Cartea Romaneasca, 1994), Turnul Babel pe Main (Cartea Romaneasca, 1995), Spectacol Impotriva – Gegenschauspiel, volum bilingv, traducerea germana de Horst Samson (Kriterion, 1996), Carnaval la Gurile Dunarii (Cartea Romaneasca, 1997), Primul Milion si alte Fantasme (Kriterion, 1998), Fantasme la Gurile Dunarii (Vinea, 2002), Fantasme din Lumea Cealalta (Vinea, 2003), Fantasme, oglindiri, inscenari (Paralela 45, 2012), Fleurs du mal(heure). Flori de ceas rau (Paralela 45, 2013)….

Cartea Flori de sunatoare si alte fantasme, oglindiri, inscenari PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.