Home Carti PDF Funky Business – talentul face capitalul sa danseze de Jonas Ridderstrale

[PDF] Funky Business – talentul face capitalul sa danseze de Jonas Ridderstrale

Coperta Carte Funky Business - talentul face capitalul sa danseze

Iti doresti sa citesti cartea Funky Business – talentul face capitalul sa danseze scrisa de Jonas Ridderstrale si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: Cartea demonstreaza ca mintea bate muschii si ca sursa avantajului competitiv al oricarei companii sunt oamenii. Cartea este scrisa convingator si argumentata cu rigurozitate. Vremuri funky Fortele funk-ului Societatea surplusului Societatea bazata pe forta creierului Leadership-ul de substanta Arata-te cum esti Construirea intreprinderilor emotionale… Funky Business se afla pe locul 16 intr-un top al celor mai bune carti de business din toate timpurile, conform unui sondaj Bloomsbury. Manifest al noii generatii de lideri, si nu numai, Funky Business este o lectura obligatorie pentru cei care vor sa invete limbajul si retetele noii economii. De fapt, in vremurile funky pe care le traim, suntem cu totii lideri, ne spun cei doi autori. Detinem controlul celei mai importante resurse a momentului: propriile creiere, iar batalia dintre ele este noul razboi rece. Ca sa ne diferentiem de ceilalti, avem nevoie de strategii noi. Ca sa nu iesim din joc, trebuie sa iesim in evidenta. Ce solutii avem pentru a fi competitivi ? „Sa refuzam competitia“ – iata raspunsul paradoxal pe care ni-l ofera Nordstrom si Ridderstrlle. Ne pierdem in multime daca acceptam sa alergam la un loc cu ceilalti. Pentru a avea succes, trebuie sa fim diferiti, sa fim funky. Sa fii funky, inseamna sa iti folosesti din plin imaginatia. Pentru a fenta capcana intinsa de piata, trebuie sa facem apel la latura emotionala a fiintei umane, nu la cea rationala. Astazi, doar talentul face capitalul sa danseze. Funky Business a fost pana acum tradusa in peste 34 de limbi. Citeste aici recenzia cartii…

Cartea Funky Business – talentul face capitalul sa danseze in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.