Home Carti PDF Gandirea de tip cutie neagra. Cum ia nastere inovatia din esecuri...

[PDF] Gandirea de tip cutie neagra. Cum ia nastere inovatia din esecuri de Matthew Syed

Coperta Carte Gandirea de tip cutie neagra. Cum ia nastere inovatia din esecuri

Iti doresti sa citesti cartea Gandirea de tip cutie neagra. Cum ia nastere inovatia din esecuri scrisa de Matthew Syed si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: Care este legatura dintre echipa Mercedes de Formula 1 si Google?Care este conexiunea dintre Team Sky a lui David Brailsford si industria aviatica?Ce au in comun inventatorul Dyson si jucatorul de baschet Michael Jordan?Toate au in comun gandirea de tip „cutie neagra“.Fie ca e vorba de dezvoltarea unui produs nou, de perfectionarea unei abilitati de baza sau de luarea unei decizii critice, ganditorii de tip cutie neagra nu se tem sa-si infrunte greselile, ci vad esecurile ca pe un mod foarte bun de a invata. Mai degraba decat sa isi nege greselile, sa dea vina pe altii sau sa isi acopere urmele, aceste institutii sau indivizi analizeaza greselile ca parte a strategiei lor de a avea succes. Cati dintre noi pot spune, cu mana pe inima, ca au o relatie atat de sanatoasa cu esecul? Invatarea din greseli are statut de cliseu, dar aceasta carte ne dezvaluie povestea uimitoare din spatele celei mai puternice metode de invatare a omenirii, precum si arsenalul de tehnici folosite de unele dintre cele mai inovatoare organizatii. Ne dezvaluie si pericolele ce ne pandesc daca nu invatam din greseli – sute de mii de pacienti mor din erori medicale evitabile, din cauza lipsei gandirii de tip cutie neagra. Reusitele creative au la baza mai multe esecuri. Aceasta carte stralucita ne demonstreaza ca inventia adevarata consta in intelegerea si depasirea acestor esecuri, pe care trebuie sa invatam sa le acceptam si sa le primim cu bratele deschise. – James Dyson, designer, inventator si antreprenor Returul era punctul forte al lui Matthew Syed pe vremea cand era jucatorul de tenis de masa numarul unu al Marii Britanii. Nimic nu trecea de el. Returul este si subiectul acestei carti cu o acoperire extraordinar de mare. Returul sperantei, returul experientei – nu doar determinarea unui sportiv de a gasi succesul prin lectiile esecului, dar si hotararea unui umanitarist. O carte care ne provoaca sa facem lucrurile mai bine. – Howard Jacobson, castigator al Premiului The Man Booker Matthew..

Cartea Gandirea de tip cutie neagra. Cum ia nastere inovatia din esecuri in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.