Home Carti PDF Furor de Markus C. Schulte von Drach

[PDF] Furor de Markus C. Schulte von Drach

Coperta Carte Furor

Iti doresti sa citesti cartea Furor scrisa de Markus C. Schulte von Drach si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Moartea misterioasa a unui cercetator neurolog… Masacrarea unor soldati germani in Sudan… Secretul mortal al memoriei omenesti… Un thriller de ultima generatie, inspirat evident de mult hulitul proiect Mkultra, declansat de CIA in anii ’50-’60, in scopul de a se obtine manipularea comportamentului uman, atat cu ajutorul unor substante chimice, cat si prin „spalarea creierului“. Actiunea se desfasoara avand drept fundal orasul Munchen si mediul studentesc bavarez, bine cunoscute de autor, care nu se sfieste sa prezinte unele contraste sociale, insinuand astfel si o nota critica. Romanul respecta traditionala reteta pentru un thriller de succes, avand de toate: o foarte primejdioasa si misterioasa conspiratie, in valtoarea careia eroul se pomeneste prins, colegi romantici gata sa ii sara in ajutor, o dragoste la prima vedere ce se infiripa la capataiul unui mort, urmariri, mesaje codificate si decodificate de tineri moderni, adevarati hackeri, suspans si… happy-end…

Cartea Furor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.