Home Carti PDF Germana rapida de Doris Moeglin

[PDF] Germana rapida de Doris Moeglin

Coperta Carte Germana rapida

Iti doresti sa citesti cartea Germana rapida scrisa de Doris Moeglin si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Aceasta carte Germana rapida face parte din colectia Limbi straine a editurii Niculescu. Se spune ca „graba strica treaba“. Si, de cele mai multe ori, vorbele astea se si adeveresc. Nu insa si atunci cand, chiar daca esti grabit, iti faci treaba cu metoda. Si chiar daca este vorba, ca acum, de limba germana, iar tu habar nu ai „cu ce se mananca asa ceva“. Stim, vacanta in strainatate bate la usa sau, cine stie, de-abia astepti sa te vezi cu partenerii straini, la ei acasa, pentru a pune la cale vreo afacere infloritoare. Pentru situatiile astea, dar si pentru celelalte, pe care le stii tu mai bine, iti intindem acum o mana de ajutor. Da, grabeste-te, dar fa-o, cum ziceam, cu metoda, cu aceea recomandata de „Germana rapida“, care-ti garanteaza insusirea limbii asa, aproape pe nesimtite, intr-un manual concis, destinat celor ca tine, cu prea putin timp liber la dispozitie pentru a-l dedica unui studiu sistematic, cu „precizari gramaticale, vocabular de baza, exercitii si observatii“ (Sectiunea A) si douazeci de lectii, cu un „vocabular organizat tematic“ (hrana, locuinta, transport, sanatate) si alte „exercitii“ (Sectiunea B).O trecere in revista a principalelor probleme gramaticale, tabele tematice cu elemente lexicale de baza si un vocabular german-roman, respectiv roman-german din completarea volumului, il fac chiar de neinlocuit pentru cei grabiti sa inregistreze progrese in stapanirea limbii germane, poate chiar de pus neaparat in valiza!..

Cartea Germana rapida in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.