Home Carti PDF Germania. O istorie de la antici la moderni de Bichicean Gheorghe

[PDF] Germania. O istorie de la antici la moderni de Bichicean Gheorghe

Coperta Carte Germania. O istorie de la antici la moderni

Iti doresti sa citesti cartea Germania. O istorie de la antici la moderni scrisa de Bichicean Gheorghe si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Istoria Germaniei este inca plina de provocari. Ele vin din Antichitate si deschid un orizont de cercetare tot mai mare, pe masura ce se formeaza statul modern si Germania se afirma ca putere pe plan european si international. De aceea, am ales sa spunem ca este vorba de o istorie „de la antici la moderni“, pentru ca demersul nostru se incheie cu alegerea Angelei Merkel in functia de cancelar al Germaniei federale. Lucrarea de fata are la baza doua editii ale cartii Germania. Scurta istorie, ambele aparute la Editura Burg a Universitatii Romano-Germane din Sibiu, la ambele dreptul de proprietate apartinand autorului. Cartea de fata, prin revizuirea facuta si introducerea unor capitole/ subcapitole noi, prin modul de tratare a unor momente din istoria Germaniei, se deosebeste fundamental de prima carte, astfel ca ar trebui tratata ca una distincta, in prima editie. Argumentele alegerii, scopului si noutatii se regasesc in introducere. Volumul este rezultatul cercetarilor realizate de autor – in domeniul sau de specializare – in cadrul diferitelor pro-gramede cercetarestiintifica…

Cartea Germania. O istorie de la antici la moderni in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.