Home Carti PDF Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie de Ligia Pop

[PDF] Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie de Ligia Pop

Coperta Carte Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie

Iti doresti sa citesti cartea Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie scrisa de Ligia Pop si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Sa fii sanatos a editurii Curtea Veche. Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“si „De vorba cu Ligia“, organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris doua carti pe aceeasi tema: „Retete Vegane Fara Foc“(Curtea Veche Publishing, 2012) si „Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi“.Ea a adunat in aceasta carte sfaturi si instructiuni pentru cresterea semintelor germinate sub forma de vlastari, doze naturale concentrate de proteine, vitamine, minerale si enzime care vor fi usor de asimilat si de folosit in corpul nostru.„Germenii si vlastarii“ au ocupat un loc important in alimentatia oamenilor inca din vechime. Se mentioneaza ca popoarele asiatice ii consumau inca din anul 3000 i. H., pastrand traditia alimentara pana in zilele noastre…

Cartea Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.