Home Carti PDF Ghidul manastirilor din Romania. Ed. a IV-a de Gheorghita Ciocioi

[PDF] Ghidul manastirilor din Romania. Ed. a IV-a de Gheorghita Ciocioi

Coperta Carte Ghidul manastirilor din Romania. Ed. a IV-a

Iti doresti sa citesti cartea Ghidul manastirilor din Romania. Ed. a IV-a scrisa de Gheorghita Ciocioi si publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sophia

Descriere completa: Contine harta Portile manastirilor romanesti se deschid spre noi imbiindu‑ne cu tihna sfintelor slujbe, cu mireasma de tamaie si sfinte moaste. Din icoane si fresce nepretuite, vesnicia priveste in ochii nostri, si in frumusetea ei se topesc grijile vietii de zi cu zi. Glasul de clopote si de toaca, vechea cantare bizantina ne cheama la inchinare si rugaciune, la odihna pentru sufletul obosit si tamaduire pentru suferintele trupului. In noua editie a Ghidului – imbogatita si actualizata – sunt cuprinse informatii amanuntite despre istorie, arhitectura, moaste si icoane facatoare de minuni, cai de acces, harta, date de contact…

Cartea Ghidul manastirilor din Romania. Ed. a IV-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.