Home Carti PDF Ghinioane si incurcaturi de Lee Child

[PDF] Ghinioane si incurcaturi de Lee Child

Coperta Carte Ghinioane si incurcaturi

Iti doresti sa citesti cartea Ghinioane si incurcaturi scrisa de Lee Child si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Un nou thriller din seria Jack Reacher„Reacher e un Superman dur al genului thriller.“ – New York Times Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practica a stilului de viata. Pe langa periuta de dinti pliabila, acum poarta asupra lui si o carte de identitate cu fotografie. Totusi, nimeni nu-i poate da de urma. Asa ca, atunci cand un membru al fostei sale unitati militare gaseste o cale de a-i transmite un mesaj, Reacher stie ca e vorba de ceva foarte serios: Vreau sa aduni laolalta vechea unitate. Nu te incurci cu investigatorii speciali. Intotdeauna se apara unul pe celalalt. Acum unul dintre ei e mort in desertul californian. Iar ceilalti sase sunt de negasit. Nu te incurci cu Jack Reacher. Vechii lui camarazi sunt in mare incurcatura, iar el n-are de gand sa stea cu mainile-n san. Nici acum, nici alta data. Invincibilul Reacher e la fel de irezistibil ca intotdeauna. – Sunday Telegraph Reacher, care si-a castigat de mult o imagine de legenda, e, la urma urmei, o fiinta omeneasca… Lee Child povesteste magistral: precis, laconic, incarcat de tensiune. – Evening Standard Fiecare volum din seria pasionanta creata cu inteligenta de Lee Child il poarta pe luptatorul ratacitor intr-o noua aventura, astfel incat poti sa incepi lectura cu oricare carte, inclusiv cu ultima lui bijuterie, Ghinioane si incurcaturi. Avertisment: dupa ce l-ai cunoscut pe Jack Reacher, vei deveni dependent, asa ca fii pregatit!„Pentru Reacher, armata era ceva foarte indepartat. O alta era, o alta lume. Alte reguli. Poate ca cineva aplica standardele de astazi la situatii de ieri si se plangea de ceva. Poate ca incepuse o ancheta interna indelung asteptata. Unitatea speciala de investigatii a lui Reacher o luase pe o multime de scurtaturi si crapase o multime de capete. Cineva, probabil Neagley, inventase expresia: nu te incurci cu anchetatorii speciali. Fusese repetata la nesfarsit, ca promisiune, ca avertisment. Directa si mortal de serioasa.“Lee Child (pseudoni..

Cartea Ghinioane si incurcaturi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.