Home Carti PDF Ghita Pusculita – Idei de afaceri pentru juniori (8-14 ani) de...

[PDF] Ghita Pusculita – Idei de afaceri pentru juniori (8-14 ani) de Nana Pitz

Coperta Carte Ghita Pusculita - Idei de afaceri pentru juniori (8-14 ani)

Iti doresti sa citesti cartea Ghita Pusculita – Idei de afaceri pentru juniori (8-14 ani) scrisa de Nana Pitz si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Integral

Descriere completa: -Cum pot sa-mi deschid propria mea afacere?-Cum pot deveni un mic antreprenor la 8-14 ani?-Care sunt caile usoare prin care un junior poate incepe sa faca bani si cum ii poate folosi pentru fapte bune si cauze nobile?-Care sunt cele mai bune idei de afaceri pentru un copil? Pentru toate aceste intrebari exista raspunsuri, deopotriva documentate si amuzante, in cartea „GHITA PUSCULITA – Idei de afaceri pentru juniori”, scrisa de Nana Pitz, publicata de Editura Integral, ca prim volum din colectia „Micul Antreprenor Mare”, si rezomandata de ziarul Libertatea. Cartea nu e deloc un manual conventional de afaceri, ci este conceputa ca un joc interactiv destinat pustilor cu imaginatie si dornici de experimente creative. Te joci, castigi bani, capeti experienta si esti pregatit sa incepi o afacere, chiar daca nu ai decat 8-14 ani!..

Cartea Ghita Pusculita – Idei de afaceri pentru juniori (8-14 ani) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.