Home Carti PDF Giga, Byte & Bit. Informatica pentru ciclul primar nivelul unu –...

[PDF] Giga, Byte & Bit. Informatica pentru ciclul primar nivelul unu – clasele I-II de Rodica Matei

Coperta Carte Giga, Byte & Bit. Informatica pentru ciclul primar nivelul unu - clasele I-II

Iti doresti sa citesti cartea Giga, Byte & Bit. Informatica pentru ciclul primar nivelul unu – clasele I-II scrisa de Rodica Matei si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Informatica si-a castigat un loc de seama intre disciplinele esentiale in educatie, motiv pentru care Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului are in vedere introducerea ei in curriculumul pentru clasele primare, dar si printre probele scrise ale Bacalaureatului. Seria Giga, Byte & Bit, conceputa pe trei nivele, vine in intampinarea acestui proiect al MECTS, propunandu-si alfabetizarea in notiunile informaticii si familiarizarea scolarilor din ciclul primar cu calculatorul si cu computatia. Fiecare din cele trei lucrari prezinta, intr-un mod adecvat nivelului de intelegere al elevilor din ciclul primar, componentele calculatorului, notiuni si termeni specifici disciplinei si moduri de folosire corecta a programelor de editare de text sau imagine si a motoarelor de cautare pe internet care pot face invatarea mai usoara si mai antrenanta…

Cartea Giga, Byte & Bit. Informatica pentru ciclul primar nivelul unu – clasele I-II in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.