Home Carti PDF Giuvaierele noptii. de Amanda Quick

[PDF] Giuvaierele noptii. de Amanda Quick

Coperta Carte Giuvaierele noptii.

Iti doresti sa citesti cartea Giuvaierele noptii. scrisa de Amanda Quick si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Cand un strain misterios intra in micul ei anticariat ca sa vada o carte rara abia scoasa la vanzare, Mercy Pennington nici nu-si imagineaza ca acesta va fi inceputul aventurilor ei intr-o lume fascinanta si primejdioasa. Viata lui Croft Falconer se invarte in jurul violentei o violenta innascuta pe care a invatat sa o controleze cu ajutorul artelor martiale si care l-a ajutat sa razbata in misiunile periculoase in care l-a trimis cariera lui. El stie ca Valea giuvaierelor secrete, o lucrare erotica din secolul al optsprezecelea, este strans legata de un secret intunecat. Mult timp a crezut ca a fost distrusa de foc si, odata cu ea, si nebunul fanatic care si-a construit imperiul pe exploatarea naivitatii adeptilor sai. Cum a putut cartea sa ajunga in mainile unui anticar dintr-un orasel de provincie? Si cine este cumparatorul bogat care s-a grabit deja sa o achizitioneze? Constient ca Mercy se afla in pericol fara sa stie, Croft insista sa o insoteasca spre proprietatea izolata din munti a misteriosului domn Gladstone. Pentru Mercy, Croft ar putea fi pericolul in persoana. Sau ar putea fi dragostea vietii ei. Dar secretele pe care el le ascunde ar putea sa le aduca amandurora moartea, inainte ca Mercy sa descopere adevarul. Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cartile sale vanzandu-se pana in prezent in peste 35 de milioane de exemplare!..

Cartea Giuvaierele noptii. in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.