Home Carti PDF Godul nordian de Cristian Badilita

[PDF] Godul nordian de Cristian Badilita

Coperta Carte Godul nordian

Iti doresti sa citesti cartea Godul nordian scrisa de Cristian Badilita si publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Galaxia Gutenberg

Descriere completa: Cartea este un jurnal al autorului din anii 2007-2009Toata viata omul isi cauta copilaria: prin propriii copii, prin nepoti, prin fiecare gest menit sa puna un nou inceput lumii (sau pur si simplu istoriei personale). Sfintenia nu-i altceva decat copilaria de la celalalt capat al vietii. Pomicultorul nordian are opt brate: doua pentru sapat, doua pentru sadit, doua pentru taiat si doua pentru cules. Inca doua, al noualea si al zecelea, pentru „nefacutnimic”. Adica pentru scris si gandit. Strain pretutindeni: in casa mea, in familie, in tara mea, in cultura si in Biserica mea. Omul invizibil si inexistent…

Cartea Godul nordian in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.