Home Carti PDF Golful Havana de Martin Cruz Smith

[PDF] Golful Havana de Martin Cruz Smith

Coperta Carte Golful Havana

Iti doresti sa citesti cartea Golful Havana scrisa de Martin Cruz Smith si publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Orizonturi

Descriere completa: Golful Havana dupa ce a rezolvat enigma cadavrelor desfigurate in romanul de succes GORKY PARK, detectivul Arkady Renko se vede implicat intr-un caz nu mai putin misterios: moartea unui fost spion KGB in singurul loc din lume unde rusii se simteau, pina nu demult, ca la ei acasa – Cuba. Corpul lui Serghei Pribluda a fost gasit in apele gol-fului Havana. Cel putin asa sustine politia locala. Arkady Renko este, insa, mai putin…Convins ca mortul este prietenul sau. O indoiala care ii va atrage amenintarea cu moartea. Din acel moment, nimic nu-l mai poate opri, cu toate ca nu vorbeste spaniola iar rusii nu mai sunt iubiti in Cuba. Mai rau, ceea ce nu stie Arkady Renko este faptul ca la Havana s-a deschis „vinatoarea de rusi“. Un rus mort, un rus viu – care-i diferenta ?, se intreaba Ofelia Osorio, detectiv la Politia Nationala a Revolutiei. Arkady trebuie sa-i dea raspunsul. Cit inca mai e in viata… Un roman cu spectaculoase rasturnari de situatie, cu pasionante momente de dragoste, crime si tradari, care se citeste cu sufletul la gura…

Cartea Golful Havana in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.