Home Carti PDF Gramatica limbii engleze (BBC) de Ecaterina Comisel

[PDF] Gramatica limbii engleze (BBC) de Ecaterina Comisel

Coperta Carte Gramatica limbii engleze (BBC)

Iti doresti sa citesti cartea Gramatica limbii engleze (BBC) scrisa de Ecaterina Comisel si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: Gramatica limbii engleze este destinata incepatorilor adulti, fie pentru studiu individual, fie pentru cursuri de limbi straine din invatamantul superior nespecializat. Este, de asemenea, ideala pentru absolventii de liceu. Este un ghid practic care incearca sa faca gramatica limbii engleze accesibila vorbitorilor de limba romana si reprezinta un instrument suplimentar perfect pentru orice manual. Accentul se pune pe explicarea clara si concise a structurilor de baza ale limbii engleze, ilustrate prin exemple din limbajul curent, de zi cu zi. Utilizarea acestei carti nu presupune cunoasterea temeinica a gramaticii limbii romane, intrucat nu sunt folositi decat termeni gramaticali de baza. Ea contine si un glosar in care sunt explicati acesti termeni. Cartea este gandita astfel incat sa poata fi consultata usor si rapid. Cuprinde: sumarul – pentru a inlesni cautarea capitolului sau subcapitolului dorit; un glosar de termeni gramaticali; explicatii gramaticale, impartite clar in capitole si subcapitole numerotate. Acestea trateaza partile de vorbire, cu accent pe capitolele dedicate verbelor; tabele cu verbe – conjugarea verbelor neregulate frecvent utilizate; tabele recapitulative…

Cartea Gramatica limbii engleze (BBC) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.