Home Carti PDF Haiducii si banditii care au terorizat Bucurestii de Dan Silviu Boerescu

[PDF] Haiducii si banditii care au terorizat Bucurestii de Dan Silviu Boerescu

Coperta Carte Haiducii si banditii care au terorizat Bucurestii

Iti doresti sa citesti cartea Haiducii si banditii care au terorizat Bucurestii scrisa de Dan Silviu Boerescu si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Integral

Descriere completa: Haiducul „ia de la bogati si imparte la saraci”, dupa cum jefuieste „stafetarii Postei”, negustorii avuti, pe drumurile lor intre Constantinopole si Lipsca, ori chiar ciobanii insemnati aflati in transhumanta. Apoi, se transforma cand in bandit urban, care ridiculizeaza Politia, cand in revolutionar activ care zguduie temeliile istoriei. Haiduci, briganzi, eroi sau talhari – temute vieti de banditi si de justitiari atemporali controversati: de la „calicii” Mitropoliei la „bandele Kalasnikov” de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, ei au terorizat si, deopotriva, fascinat Bucurestii! ‒ Andrii Popa – recuperatorul si vanzatorul de cadane ‒ Pazvante Chioru cucereste Bucurestii. O poveste reala despre briganzii, cersetorii si vagabonzii care au pus mana pe Capitala ‒ Ultimii haiduci urbani: Ionita Tunsu – paracliserul raspopit, Iorgu Serdaru – talharul care l-a fascinat pe Eminescu si a facut deliciul presei bucurestene, Grigore Pantazescu – Cum a fost furat tezaurul „Closca cu puii de aur” ‒ Zdrelea si Maruntelu sfideaza politaii ‒ Bandele „Kalasnikov” vs. Comisarul Alimanescu: Gica Cioc – „Balaurul” si rivalul sau, „Hitler”, Petre Silberschmied – „Argintaru”, Voinescu & Cairo – Spargerea de la Banca Nationala, Cazul ofiterilor rusi, Canalul si controversatul final de cariera ‒ Banda lui Ioanid: Neintelesul jaf al nomenclaturistilor care au pradat duba Bancii Nationale..

Cartea Haiducii si banditii care au terorizat Bucurestii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.