Home Carti PDF Gumelnita de Ion Marculescu

[PDF] Gumelnita de Ion Marculescu

Coperta Carte Gumelnita

Iti doresti sa citesti cartea Gumelnita scrisa de Ion Marculescu si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: „Ion Marculescu este un poet modern, original, cu un discurs diferit de cel al confratilor […] este un adevarat continuator al Scolii Literare de la Targoviste. Poezia lui, desi are un secret fond de suferinta bine mascata de o bufonada, iti schimba proasta dispozitie dandu-ti iluzia bucuriei de a fi coparticipant la constituirea unui univers poetic unic in literatura noastra. Este un cozeur care opereaza cu mijloace tehnice de prozodie altele decat discursurile lirice incorsetate intr-un anume canon. Ion Marculescu este un poet cu o constiinta artistica deosebita. El cauta si descopera noi mijloace stilistice, abordand o tehnica speciala de mise-en-scène a ideilor intr-un discurs alegoric coerent, cu semnificatii subiacente bine incluse in expresie. Este un vizionar de o natura aparent pesimista, care nutreste insa o nostalgie a viitorului.“ – G. T. Veseliu..

Cartea Gumelnita in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.