Home Carti PDF Iluziile literaturii romane (editia a II-a) de Eugen Negrici

[PDF] Iluziile literaturii romane (editia a II-a) de Eugen Negrici

Coperta Carte Iluziile literaturii romane (editia a II-a)

Iti doresti sa citesti cartea Iluziile literaturii romane (editia a II-a) scrisa de Eugen Negrici si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Iluziile literaturii romane de Eugen Negrici este un alt fel de istorie a literaturii romane care va dinamita toate miturile culturale adinc inradacinate in conştiinţa publica. O carte grava şi exploziva scrisa cu acea responsabilitate pe care ţi-o da o viaţa de studiu şi cercetare, cu acel curaj pe care cunoaşterea profunda a operelor literare ţi-l insufla, cu amaraciunea şi luciditatea specialistului.„Cartea lui Eugen Negrici este o analiza lucida, intransigenta, convingatoare a miturilor care paraziteaza istoria literaturii romane, dar e, deopotriva, şi o profesiune de credinţa, rostita cu o sinceritate ingindurata. Fiindca, indaratul enunţurilor taioase şi al paginilor incarcate de un sarcasm amar, se mistuie o mare iubire ranita.” (Paul Cornea)„De o extrema luciditate, ca tot ce scrie Eugen Negrici, nu fara asprime, dar şi inţelegere, la fel ca Literatura romana sub comunism, aceasta carte care spulbera iluzii va fi citita cu pasiune, va stirni dezbateri şi, nu ma indoiesc, se va impune ca una de raftul intii.” (Livius Ciocarlie)..

Cartea Iluziile literaturii romane (editia a II-a) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.