Home Carti PDF Iepurii nu mor. Pentru copiii sovietici care au crescut mari de...

[PDF] Iepurii nu mor. Pentru copiii sovietici care au crescut mari de Savatie Bastovoi

Coperta Carte Iepurii nu mor. Pentru copiii sovietici care au crescut mari

Iti doresti sa citesti cartea Iepurii nu mor. Pentru copiii sovietici care au crescut mari scrisa de Savatie Bastovoi si publicata de Cathisma? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cathisma

Descriere completa: „… romanul raspandeste o lumina puternica: stralucirea unei scriituri formidabil intocmite si pline de finete. (…) Maniera sa de a restitui propaganda stalinista, repetata cu insistenta atat in scolile moldovenesti, cat si in cele romanesti, nu este deloc dogmatica: ea reliefeaza mai degraba poezia absurdului. “ – Catherine Simon, Le Monde„Nu este jurnalul unui batran nebun, ci o carte de actualitate a unui copil considerat naiv, asemenea unui primitiv prost educat sau unui iepuras uimit. (…) Acest roman colorat, care suprapune visul si realitatea, este o critica in acte, vesela si radicala, a dogmelor comunismului, care arunca in aer limbajul de lemn al sloganelor prin splendoarea stilului. “ – David Fontaine, Le Canard Enchaine „O bijuterie literara ne-a venit din Moldova, primul roman al unui soi de geniu polivalent. (…) Aceasta opera multiforma – poetica, romanesca, dramatica – marturiseste o copilarie sovietica intr-un univers vast, dar infundat: cuvintele par sa nu aiba nici un sens, nimic nu leaga oamenii intre ei decit neincrederea.“ – Astrid de Larminat , Le Figaro „OZN literar, pepita romanesca, aceasta opera cu tenta autobiografica ne povesteste despre viata unui baietel de 9 ani, in Moldova sovietica, in anii ce au precedat prabusirea Uniunii Sovietice. O povestire despre inocenta, confuzie, credinta in Lenin, presarata cu un panteism vesel, cu bucati de poezie pura. “ – Marie Chaudey, Le Vie..

Cartea Iepurii nu mor. Pentru copiii sovietici care au crescut mari in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.