Home Carti PDF Imaginar cultural si social. Interferente de Hora Lazar

[PDF] Imaginar cultural si social. Interferente de Hora Lazar

Coperta Carte Imaginar cultural si social. Interferente

Iti doresti sa citesti cartea Imaginar cultural si social. Interferente scrisa de Hora Lazar si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din Cuprins: Atenienii si femeile. Diviziunea sexuala ca origine a politicului!;Paternitate si inrudire. Abraham in imaginarul medieval; Intoarcerea lui Iuda; Cartea bicefala. Manualul inchizitorilor Eymerich si Pena; Gunoaie, deseuri, excremente. Miasmele orasului si parfumul limbii; Viata si moartea papei; Dreptate pentru animale; Arta decapitarii: ghilotina ca instrument de guvernare; Suveranul si lagarul. De la starea de exceptie la biopolitica; Democratia ca istorie sau criza reprezentarii…

Cartea Imaginar cultural si social. Interferente in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.